Over Ons

The Nine is de allereerste businessclub in België voor vrouwen. Wij zijn gevestigd in een exclusief art-nouveau herenhuis met een prachtige tuin. Van ’s morgens tot ‘s avonds staan wij ter beschikking om u te ontvangen! Ons team bestaat uitsluitend uit inspirerende vrouwen en de producten die wij gebruiken zetten vrouwelijke producenten en leveranciers in de kijker.

The Nine bevat een all-day bar en restaurant die ervoor zorgen dat u nooit iets te kort zal komen. Wij werken met seizoensgebonden en duurzame ingrediënten en vormen deze om naar een heerlijk smakenpallet.

Bent u op zoek bent naar een locatie om energie op te doen, of eerder om te ontspannen? U vindt vast wat u zoekt in één van onze hogere verdiepingen.

Onze ruimtes bevatten een ontspannende lounge en inspirerende bibliotheek. Verder hebben wij een high-tech co-working ruimte en vergaderzalen die voor u beschikbaar zijn. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw ambitieuze plannen waar te maken.

The Nine The Nine The Nine The Nine The Nine The Nine The NineThe Nine Equality Initiative

The Nine Equality Initiative is een vereniging zonder winstoogmerk die instaat voor gender-gelijkheid. Als lid van The Nine maakt u deel uit van het initatief om het draagvlak van dit onderwerp te vergroten en om actief te pleiten voor grotere diversiteit en inclusiviteit. Wij bieden een aantal professionele workshops en trainingen aan over dit onderwerp, om uw kennis uit te bouwen en u te helpen deze toe te passen in het dagelijkse leven, zowel professioneel als privé.
Onze Partners

Met de steun en medewerking van:

Degroof Petercam
Sisley
Laurent Perrier