The Team

Georgia Brooks
Founder & CEO

Georgia Brooks richtte in 2020 The Nine & The Nine Equality Initiative op, geïnspireerd door de vele buitengewone vrouwen en verenigingen die ze in België heeft ontmoet. Vanuit Brussel is ze een gepassioneerd pleitbezorger voor vrouwenrechten en gender-gelijkheid. Sinds 2017 is ze ook de oprichter en algemeen directeur van Fempower Initiative - een non-profitorganisatie onder auspiciën van de Koning Boudewijnstichting die gezondheidszorg- en onderwijsprojecten ondersteunt voor meisjes en jonge vrouwen in het Midden-Oosten.

Georgia is van oorsprong Brits-Canadees-Libanees, en groeide op in het Verenigd Koninkrijk, Canada en Egypte. Ze studeerde af met een MA in Oude Geschiedenis van het University College London en een BA(Hons) in Klassieke Talen en Oude Geschiedenis van de University of Warwick. Tijdens haar doctoraatsstudie bracht ze een jaar door aan de Universiteit van Bologna in het kader van het Erasmusprogramma. Naast haar moedertaal Engels spreekt Georgia Frans, Italiaans, Arabisch en, ter ere van haar adoptieland, leert ze Nederlands.


Ségolène Goffinet
Club Coordinator

Dankzij haar studies Hotel Management en haar reizen over de hele wereld heeft Ségolène naast haar moedertaal Frans, ook Engels, Nederlands en Spaans kunnen studeren en in de praktijk gebruiken.

Haar rol als clubverantwoordelijke bij The Nine is ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat leden en gasten een vlotte en onvergetelijke ervaring hebben in de club. Ze gelooft dat The Nine haar persoonlijke en professionele groei zal brengen door de diversiteit van de evenementen/workshops en door haar werk.

Ségolène kijkt ernaar uit haar horeca-ervaring in de praktijk te brengen en is zeer enthousiast te werken naast vele inspirerende vrouwen, en deel uit te maken van een start-up met een missie waar ze persoonlijk erg gepassioneerd over is.


Pamela Tizzani
Head of Events & BD

Pamela is een ervaren event manager met meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Ze heeft in heel Europa gewerkt, voornamelijk in Italië, Nederland en recentelijk in België, waar ze werkte voor het Instituut voor Italiaanse Cultuur en vervolgens voor de Banca Monte Paschi Belgio.

Met expertise in marketing, event management en PR, is Pamela gepassioneerd over het samenbrengen van mensen. Ze wordt gemotiveerd door nieuwe uitdagingen en ervaringen, wat zich goed leent voor het dynamische event programma van The Nine.

Pamela spreekt vloeiend Engels, Frans en Italiaans, en heeft ook basiskennis van Duits en Spaans. Als ze niet bezig is met het ontwerpen van unieke event ervaringen, geniet Pamela van hatha yoga, dans en reizen.


Joao da Silva
Head Chef

Joao begon zijn culinaire carrière aan de Chefs Training & Innovation Academy in Kaapstad, Zuid-Afrika. In die tijd werkte hij ook samen met Bertus Basson in diens prestigieuze restaurant, Ouverture. In 2012 opende Joao zijn eerste restaurant - The Jam Tree - in Zimbabwe, waar hij zich richtte op de moderne Europese keuken.

In 2013 verhuisde hij naar Mallorca, Spanje, en werkte naast Fabian Fuster bij Canela en Amaya waar hij een schat aan ervaring kon opdoen. Joao werd aangenomen om het restaurant Lume & Co te openen en ging zich toeleggen op innovatieve grilltechnieken. In 2020 verhuisde Joao naar België, waar hij samenwerkte met Yves Mattagne in de Art Club in Brussel.

Zijn favoriete keuken is een fusie van moderne Europese en inheemse Peruviaanse smaken. Hij is ook een groot liefhebber van de Indo-Chinese keuken, en van Japanse fermentatietechnieken. Hij brengt zijn creativiteit en internationale kennis naar The Nine door het ontwerpen van een a la carte menu en een speciaal bar menu. Naast zijn moedertaal Portugees, spreekt Joao Engels, Spaans, Italiaans en leert hij Frans.
Adviesraad

We zijn trots om uitzonderlijke vrouwen in ons Raadgevend Orgaan te hebben. Deze sterke vrouwen helpen, stuk voor stuk, om vorm te geven aan The Nine. Ieder lid van onze Adviesraad is een pionier in haar eigen vakgebied en een sterke voorvechter van gendergelijkheid.


Louma Albik

Louma Albik is de CEO en Oprichter van SB Overseas (Soutien Belge), een internationale humanitaire hulporganisatie. Louma is een expert in het Syrische conflict en de vluchtelingencrisis van deze regio. Ze treedt vaak op als immigratie consultant. Zij is gepassioneerd door de rechten van de vrouw en tooonaangevend in leiderschap. Ook adviseert Louma bedrijven over actieplannen rond duurzaamheid, met het doel barrières weg te nemen en duurzame bedrijfsmodellen te creëren.

Louma behaalde een Master in Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Aleppo en een Licentiaat in Impactvolle en Invloedrijke Communicatie aan de Universiteit van Cambridge. Zij heeft tevens tal van certificaten in leiderschap, organisatie management en volgde trainingen rond oorlogstrauma’s, NLP, TOT en coaching.

Het werk dat Louma verricht in het kader van de vluchtelingencrisis alsmede haar investeringen in het versterken van de positie van de vrouw wordt wereldwijd erkend, meest recentelijk door de Koning van België en de Vice President van de EU. Ze is ervan overtuigd dat vrouwen kansen dienen te krijgen in hun zoektocht naar de sleutel tot hun leven, om op die wijze betekenisvolle veranderingen teweeg te brengen.

Meer informatie over Louma en haar werk voor SB Overseas kunt u vinden op:
www.sboverseas.org


Sophie Bertin

Sophie Bertin is de oprichter van Parnima Consulting, een onderneming die werkt met leidinggevende consultancy bureaus en klanten rond EU staatssteun voor financiële instellingen en marktinfrastructuur ondernemingen. Sedert 2016 is ze eveneens senior adviseur voor de wereldwijde Mededingingspraktijk van het de internationale advocatenfirma Covington. Voordien stond Sophie aan het hoofd van de Corporate Development groep en hield zij ook de positie van Managing Director van de SIX Group in Zwitserland waar ze verantwoordelijk was voor strategie, innovatie en regelgevende instanties. Daarvoor was Sophie Afdelingshoofd in het Directoraat-Generaal Concurrentie van de Europese Commissie, tijdens de financiële crisis. Ook bekleedde ze senior posities binnen SWIFT (betalingssystemen), waar ze verantwoordelijk was voor Asset Servicing; bij de Bank of New York Mellon; en werkte ze nauw samen met top consultancy bureaus onder meer McKinsey en later Bain.

Naast haar huidige posities werkt Sophie aan de oprichting van een nieuw bedrijf dat als doel heeft compliance trainingen voor bedrijven effectiever en boeiender te maken, gebruik makend van speltheorie principes.

Sophie begon haar studies in Wenen, studeerde af aan de Ecole Supérieur de Commerce van Parijs, behaalde haar MBA aan INSEAD en een postgraduaat diploma in EU mededingingsrecht aan King’s College. Ze is lid van het Executive Committee van de INSEAD Alumni, en leidt de organisatie van alle Global Clubs.. Zij is tevens de oprichter en co-president van de wereldwijde INSEAD Women in Business club.


Sabina Ciofu

Sabina Ciofu staat aan het hoofd van de EU en Trade Policy voor techUK, de grootste beroepsfederatie voor tech bedrijven in het Verenigd Koningrijk. Ze is gebaseerd in Brussel en is verantwoordelijk voor zowel techUK’s EU policy prioriteiten als de internationale handelsstrategie van het bedrijf. In die hoedanigheid leidt Sabina de betrekkingen met de Europese instellingen en de EU Lidstaten. Buiten de EU focust ze zich op belangrijke handelspartners o.a. de Verenigde Staten en Japan, en de belangrijkste internationale organisaties zoals de WTO en de OESO. Voordien werkte ze bijna een decennia lang als Policy Advisor voor het Europese Parlement, waar ze gespecialiseerd was in tech regelgeving, internationale handel en de EU-VS relaties.

Sabina is de oprichter van de Gentlewomen’s Club, medeorganisator van de Young Professionals in Digital Policy en lid van de Global Shapers Brussels Hub, waar ze de leiding had over een aantal maatschappelijke projecten voor jongeren en voor gendergelijkheid. Ze behaalde een MA in War Studies aan de King’s College Londen en een BA in Classics aan de Universiteit van Cambridge. Ze houdt van mensen samenbrengen, het bouwen van diepgaande connecties. Ze verkiest ‘people-time’ over ‘me-time’:, als bron voor haar energie, passie en joie de vivre.


Stephanie Manasseh

Stephanie is afkomstig uit Montreal, Canada en behaalde haar bachelor aan de McGill Universiteit. Ze zette haar studies verder aan het Sotheby’s Institute and Goldsmiths in Londen. In 2006 richtte ze de Accessible Art Fair (ACAF) op, waar niet-gebonden artiesten de mogelijkheid hebben netwerken uit te bouwen en hun kunst te tonen. In de het bedrijfsleven was ze voor BMW in België verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitwerken van de Kunst & Design projecten.. Haar diepgaande kennis van de kunstwereld heeft geresulteerd in vaste samenwerkingen met internationale merken zoals American Express, The New York Times, MontBlanc, Tiffany & Co., Alfa Romeo en meest recentelijk de Bicester Shopping Collection.

Her company SM Art Advisory werd 10 jaar geleden gelanceerd en biedt expertise aan aan een veelvoud van klanten voor het kopen van kunst, advies voor evenementen alsmede het helpen van artiesten met conceptualisatie, creatie en -ontwikkeling. Stephanie is recentelijk aangewezen als curator en hoofd van sponsorships voor de Sol Lewitt tentoonstelling in het Joods Museum te Brussel (opening voorzien in 2021). Stephanie Manesseh werkt sinds 2018 samen met Jonathan Price Studio en Berkshire House. Ze is daar verantwoordelijk voor alle communicatie, speciale projecten en sponsoring. Stephanie is in Brussel gevestigd, maar werkt regelmatig in de VS (Massachusetts) in de studio van Jonathan Price/Berskhire House.

Voor haar werk voor SM Art Advisory, ga naar: www.smartadvisory.art


Dr. Audrey-Flore Ngomsik

Audrey-Flore is TEDx-spreker, meervoudig bekroond leider, wiens missie het is CEO's te helpen maatschappelijke verantwoordelijkheid in het DNA van hun bedrijfsstrategie te bregen en sociale, economische en ecologische duurzaamheid als hefboom te gebruiken om hun winstgevendheid, concurrentievermogen en aantrekkelijkheid te vergroten. Audrey-Flore is gepromoveerd in de Fysische Chemie en Analytische Chemie aan de Université Paris VI en heeft haar carrière geconcentreerd op de promotie, ontwikkeling, verspreiding, implementatie en commercialisering van innovaties in groene chemie en duurzame ontwikkeling, met als doel de CO2voetafdruk van bedrijven te verkleinen.

Zij heeft duurzamere, d.w.z. minder vervuilende processen ontwikkeld, waarbij zij industrieën heeft geholpen de vervuiling te voorkomen die zij vroeger moest opruimen. Het gaat hierbij om de ontwikkeling van nieuwe materialen en groene processen op basis van technologieën zoals (bio)(nano)materialen, ionische vloeistoffen en superkritische vloeistoffen, in uiteenlopende sectoren (zoals voeding, cosmetica, afvalvalorisatie, bioraffinaderijen, textiel, materiaalwetenschappen, biotechnologie en farmaceutica).

Ze maakt deel uit van het managementteam van de Brussels Binder en pleit ervoor dat diversiteit niet wordt ontkend in beleidsdiscussies, maar evenzeer wordt opgenomen in de groeistrategie van bedrijven om innovatie te bevorderen. Overtuigd dat de grootste bedreiging voor de planeet de overtuiging is dat ze niet ieder van ons aanbelangt, schrijft Audrey-Flore mee aan een blog om Corporate Social Responsibility te demystifiëren. Ze is één van de laureaten van het Studiotopia-programma, waar wetenschappers en kunstenaars zich verenigen om duurzame ontwikkeling uit te leggen aan het grote publiek.

www.science-by-trianon.com


Jessica Ramos

Jessica Ramos staat aan het hoofd van het Regulatory & Oversights departement bij EVA Clearing, waar ze sinds 2018 werkzaam is. Sedert 2011 bekleedde ze als juriste een aantal functies bij SWIFT, voornamelijk in Oversight Affairs, Legal & Compliance, Financiën en als stafchef van de groeps CEO. Bij SWIFT was ze ook verantwoordelijk voor de initiatieven rond diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Ze begon haar carrière als associate in Consortium Central America in 2006, met een sterke focus op bankieren, financiën en bedrijfsrecht.

Jessica is lid van de balie van Belgische bedrijfsjuristen, de balie van New York, de balie van Honduras en de Vereniging van mededingingsbedrijfsjuristen. Naast haar rechten studies is ze in het bezit van een MBA in financiën, een LL.M. in ondernemingsrecht van de New York Universiteit (NYU), en een LL.M in Mededingingsrecht en Economie van de Brussels School of Competition. Jessica richtte in 2016 MizBiz op, een organisatie met als doel vrouwen in België te inspireren, te ondersteunen en te verbinden. Ze is een bestuursadviseur voor CyberWayFinder en een mentor voor ConceptionX.

Jessica founded Mizbiz in 2016, an organisation aiming to connect, inspire, and empower women in Belgium. She is a Board advisor to CyberWayFinder and a mentor for ConceptionX.

Onze Partners

Met de steun en medewerking van:

Degroof Petercam
Sisley
Laurent Perrier